VPN:n määrittäminen valitulle verkkosivustolle

Voit määrittää suojatun yhteyden valitulle verkkosivulle, jos Kaspersky Plus tai Kaspersky Premium on asennettu ja aktivoitu tietokoneellasi.

Ei saatavilla joillakin alueilla.

Voit määrittää VPN:n valitulle verkkosivustolle seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetVerkkosivustot.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.

Tämä avaa Verkkosivustoille yhdistämisen säännöt -ikkunan.

5. Napsauta Verkkosivustojen poissulkemiset -kohdan Asetukset-painiketta.

Tämä avaa Verkkosivustojen poissulkemiset -ikkunan.

6. Napsauta Lisää-painiketta, jos haluat sulkea verkkosivuston niiden asetusten ulkopuolelle, jotka on määritelty verkkosivustoluokille.

Tämä avaa Lisää verkkosivusto -ikkunan.

7. Syötä verkkosivuston osoite Verkko-osoite (URL) -kenttään.
  8. Osiossa Suoritettava toimenpide, kun verkkosivusto avataan voit määritellä, mitä sovellus tekee kun vierailet verkkosivustolla:
    • Ota VPN käyttöön. Sovellus ottaa VPN:n käyttöön, kun vierailet määritellyllä verkkosivulla. Voit esimerkiksi määrittää sovelluksen ottamaan käyttöön VPN-yhteyden, kun vierailet pankkisi verkkosivuilla. Tätä asetusta käytetään, vaikka Ohita-valinta olisi valittu Selattaessa suojaamattomia pankkisivustoja -osion Verkkosivustoille yhdistämisen säännöt -ikkunassa.
      1. Valitse avattavassa Valitse virtuaalipalvelin -luettelossa alue ja kaupunki, jonka kautta haluat muodostaa VPN-yhteyden, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Jos sijainti, joka on valittu käyttämään VPN-palvelinta verkkosivustolla, poikkeaa sijainnista, joka on valittu verkkosivustoluokille, johon verkkosivusto kuuluu, yhteys verkkosivustolle luodaan sen sijainnin kautta, joka on määritelty tälle verkkosivustolle verkkosivustoluokan sijasta.
      2. Valitse Ilmoita, kun toiminto otetaan käyttöön -valintaruutu, jos haluat saada ilmoituksia VPN-yhteyden ollessa käytössä, kun käyt tällä verkkosivustolla.
    • Ohita. Sovellus ei ota käyttöön VPN:ää, kun vierailet määritellyllä verkkosivulla.
  9. Napsauta Lisää-painiketta.

Sovellus ei ota käyttöön VPN:ää, jos HTTPS-protokollaa käytetään yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle.